V čom je Outlast® tak iný?

• Proste vášmu dieťaťu zaistí maximálny komfort!

Kúzlo spočíva v úplne odlišnom princípe funkčnosti. Bežný funkčný materiál, funguje tak, že iba odsúva pot z povrchu prehriatej pokožky. Outlast® sa aktívne stará o to, aby pot nemusel vzniknúť vôbec, pretože aktívne redukuje samotné potenie. To je naše tajomstvo, ktoré je zároveň tým najpodstatnejším rozdielom. Outlast® znižuje vaše potenie podľa najnovších testov až o 50%. Už žiadne potničky a spotené vlásky.

Ako to urobí?

Využíva zmeny skupenstva látok, ktoré preberajú, skladujú a znovu odovzdávajú teplo. Tým zabezpečujú optimálny manažment vlhkosti a teploty.

V jednoduchosti je možné prirovnať Outlast® ku kocke ľadu v pohári vody. Keď sa kocka ľadu v pohári roztopí, prijme tým teplo a zároveň ochladí vodu. Vďaka tomu bude mať nápoj dlhšiu dobu požadovanú teplotu. Materiál Outlast® funguje rovnako, len nie je kockou ľadu, ale uzavretou kapsulou v polymérovom puzdre.

V čom je háčik?

V ničom. Oblečenie z Outlastu® v lete chladí a v zime hreje. A to do roztrhania. Outlastové oblečenie delíme na dva druhy: tenký, označený slniečkom a šmykový, označený snehovou vločkou. Na aké obdobie je vhodný tenký a na aké šmykový Outlast® sa dozviete TU. Outlast® je možné štandardne prať a môže zmoknúť. Po uschnutí bude vaše funkčné oblečenie opäť funkčné.

 

Pokiaľ vás zaujíma vedecká stránka veci, alebo chcete vedieť viac, môžete si prečítať všetky naše články o Outlaste®, pustiť videá nižšie, alebo navštíviť priamo stránky výrobcu tohto výnimočného materiálu TU

 

Môže nosiť oblečenie s Outlastom® aj ekzematik?

Pravdaže! Outlast® je jeden z mála termoregulačných materiálov, ktorého základom je bavlna. Je teda prírodný a vďaka pridanému elastanu aj veľmi pružný. Môžeme ho pokojne odporučiť pre ekzematikov, atopikov i pacientov liečených s chorobou motýlích krídiel. 

Takže s vašim tričkom už sa moje dieťa nikdy nespotí?

To netvrdíme. Potenie funguje v tele každého človeka ako termoregulačný nástroj, ktorý udržuje v tele stálu teplotu a je pre každého človeka veľmi dôležité. Pot sa vylučuje pri prehriatí organizmu a tomu sa snaží naše výrobky zabrániť. Je dokázané, že oblečenie značky Little Angel® obsahujúce Outlast® znižuje potenie podľa najnovších testov až o 50%.

 

• Vyvinuté pre NASA, otestované vo vesmíre

Technológia Outlast bola vyvinutá pre NASA, ktorá ju používala predovšetkým v rukaviciach, ale aj v iných kusoch vybavenia s cieľom vyrovnávať teplotné výkyvy vo vesmíre a extrémnych výškach.

Bol teda Outlast® naozaj použitý vo vesmíre?

Áno. Dôkazom je pečať kvality Certified Space Technology™ americkej spoločnosti Space Fouondation. Naposledy bol Outlast® vo vesmíre pomerne nedávno, a to v roku 2010. Sveter s Outlastom® nosila japonská kozmonautka Naoko Yamazuki.

 

• Z vesmíru do srdca Európy

Ako jedny z mála môžeme pod licenciou Outlastu® vyrábať termoregulačné oblečenie z tohto skvelého materiálu. Všetky naše výrobky sú ušité, či upletené v Českej republike, väčšinou v juhočeskom Tábore kde sídlime. DITA výrobné družstvo invalidov, ktoré je našou materskou organizáciou a ktorej sme súčasťou je na trhu už od roku 1956 a je významným zamestnávateľom osôb so zdravotným znevýhodnením.

Viac sa dozviete TU

Zakúpením výrobku značky Little Angel® získate nielen kvalitný výrobok, ale taktiež podporíte výrobu a zamestnávanie našich zdravotne znevýhodnených kolegov a za to vám veľmi ďakujeme.